HTML

Saját egészségportálom

Mottóm: "Hogyan kell egészségesen táplálkozni, az élvezeti hatás megtartása mellett." Tisztelt Olvasó, miután ezt az oldalt saját szórakoztatásomra hoztam létre, azzal a nem titkolt hátsó szándékkal, hogy gondolataimat, olvasmányaimat másokkal is meg tudjam osztani. Ha megtiszteltél azzal, hogy végigolvastad agyszüleményeimet, és netalántán még véleményed is van légyszi' oszd meg velem. Ha csak egy embert meg tudok győzni, arról, hogy "van benne valami", már nem volt hiába az egész.

Friss topikok

  • Szilvi: Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt, mert eddig csak angolul olvasgattam a Természetes Higiéniá... (2008.12.04. 11:49) A természetes higiénia

Linkblog

Egy imádnivaló méreg (Édes csábítás Moll-ban: A Cukor-Blues)

2008.06.22. 11:15 tittimanus

EGY IMÁDNIVALÓ MÉREG.

(Édes csábítás Moll-ban: A Cukor-Blues)

            A világméretekben legjobban elterjedt és leginkább fogyasztott méreg, melyet mindenki nagyon szívesen fogyaszt – ami valóban egy igen mesteri tett, és amely évente világszerte milliós nagyságrendű áldozatot szed – és akinek közel és távol nem találni ellenfelét aki akárcsak megközelíteni is tudná a jelentőségét. Az amiről szó van az egy sápadt, jelentéktelen gonosztevő melynek leleplezése annál félelmetesebb, mivelhogy ez az anyag egy parazita – a meghittség köpönyege alatt, mint egy vigaszt hozó barát – mely rendíthetetlenül és alattomosan belopódzott társadalmunkba. Cinkostársként mint általában egy teljes iparág áll mögötte, és mániákusan törekszenek arra, hogy ezt a ravasz gazembert a lehető legjobb formában piacképessé tegyék. Egy olyan sarlatánnal van dolgunk, mely fehérebb mint a Heroin, édesebb mint az Ön szerelme, gyorsabban felszívódik mint az Államháztartás és kártékonyabb mint a Nikotin – és mivel ez a gonosztevő egy alattomos és minden hájjal megkent ördög és elit bűnöző, ahogy a körülmények megkívánják, mindig más alakot ölt -  ahogy a helyzet megkívánja – és úgy mutatkozik be az áldozatainak, mint egy állítólagos barát.

A teljes cikket megtalálod:titimanus.blog.hu/media/file/EGY IMÁDNIVALÓ MÉREG.doc

Szólj hozzá!

Címkék: cukor aspartam fruktóz cukorfajták szaharin

A bejegyzés trackback címe:

https://titimanus.blog.hu/api/trackback/id/tr47533256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása